Handelsfuncties : bureaustoelen

3 compleet verschillende bureaustoelen, maar voor welke moet je nu kiezen?
En ik ga het je in deze uitleggen!
bureaustoelenDe komende paar minuten vergelijken we deze goedkope bureaustoel, met eentje uit de middelste prijsklasse, met eentje uit het duurdere segment
Allereerst gaan we kijken naar comfort, en daar doet bureaustoel Palm het helemaal niet zo gek
Het is een bureaustoel die prima zit en voldoende ondersteuning biedt.
Maar daar ben ik het niet helemaal mee eens want hoewel de Palm prima zit, is het niet een bureaustoel om dag in dag uit 8 uur op te werke. De bureaustoel Shine en de Giroflex zijn echter wel stoelen die perfect zitcomfort bieden,en zorgen dat je heel de dag aan de slag kunt!
De bureaustoel Shine heeft een netrug. Dit betekent dat je een luchtige zitervaring krijgt. Terwijl de Giroflex stoel, heeft een aflopend zitvlak. Dit zorgt ervoor dat de spieren niet worden afgekneld.
Het lijken misschien simpele dingen, maar het zijn deze kleine details waarin deze bureaustoelen zich onderscheiden. Als het gaat om functies, kunnen deze bureaustoelen ongeveer hetzelfde. Natuurlijk, de Giroflex zal misschien iets meer mogelijkheden hebben, maar als het gaat om de basiskwaliteit van een bureaustoel, hebben ze allemaal evenveel in huis om jouw bureaustoel goed in te kunnen stellen!
bureaustoelenVoor jou ook interessant om te weten is natuurlijk de uitstraling van zo’n bureaustoel. Om nou heel eerlijk te zijn, die Palm bureaustoel is niet heel bijzonder, maarja, dat is wat je kunt verwachten voor zo’n prijs. De Shine daarintegen, straalt al een stuk meer uit Deze is uitgevoerd met een degelijke kunststof en heeft een netrug
Aan de Giroflex kun je echt zien dat het een premium stoel is. Het zijn trendy bureaustoelen met een tijdloos design. En daarom perfect inzetbaar in moderne kantoorruimtes. Daarnaast zijn ze ook in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook qua prijs zit er een groot verschil tussen deze stoelen. Voor een stoel als deze betaal je soms zelfs minder dan 200 euro. Terwijl je voor deze ongeveer 300-400 euro kwijt zult zijn. En een premium stoel als deze kost soms zelfs 800 tot 900 euro.
Heb jij te maken met een beperkt budget? Dan is de bureaustoel Palm voor jou de beste uitkomst. Maar is het hebben van zitcomfort of het hebben van veel functies op je bureaustoel wel van belang? Kijk dan naar een bureaustoel Shine. Voor het ultieme zitcomfort is een premium Giroflexstoel voor jou de perfecte uitkomst. Ben je nou benieuwd wat voor bureaustoelen wij nog meer allemaal in ons assortiment hebben? Dan zie ik jou de volgende keer weer!