-

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Beleef Woerden en omgeving

Woerden en omgeving heeft veel te bieden: een rijke cultuurhistorie, mooie, echt Hollandse landschappen, bijzondere locaties en heerlijke producten.
Om Woerden en omgeving in al haar facetten te bezoeken en te beleven zijn vijf arrangementen voor bezoekers beschikbaar:

Beleef het maken van kaas: op echte kaasboerderij kunt u niet alleen zien hoe ambachtelijke Boerenkaas wordt gemaakt, maar het ook zelf proberen!

Beleef de kaassteden: behalve Woerden zijn er nog twee steden in het Groene Hart die bekend zijn om hun kaas: Gouda en Bodegraven. U kunt deze drie kaassteden nu middels een gevarieerd programma ontdekken.

Beleef en proef de Woerdense Streekmarkt: elke zaterdag van 9 tot 17 uur bieden producenten uit de omgeving hun producten rechtstreeks te koop aan op het Kerkplein in Woerden. Met dit arrangement kunt u niet alleen de streekmarkt bezoeken, maar kunt u ook meedoen aan een proeverij van Woerdense streekproducten.

Beleef een overnachting in Woerden: na een gerieflijke overnachting in de romantische Bed&Breakfast Hoeve De Posthoorn kunt Woerden en omgeving per fiets verkennen. De dag wordt afgesloten met een verrassingsdiner in restaurant Viviamo

Beleef Woerden actief: met een combinatie wandelen, varen en polsstokspringen beleeft u Woerden en omgeving op een intense en actieve manier

Meer informatie over de arrangementen is te vinden op: www.beleefwoerden.com/pagina/81/Arrangementen_Beleef_Woerden.html.

 

Boekingen via:

Toeristen Informatiepunt
Meulmansweg 27
3441 AT  Woerden
T. 0348-799100

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

Nederlands Deutsch English

Volg ons:

Twitter Facebook